Netin Kiinnostavat

Hienot, hauskat ja hyödylliset netissä ja netin ulkopuolella

Väestörekisterikeskus – Osoitepalvelu elokuu 18, 2010

Filed under: Sekalaiset — urheiluravinto @ 6:24 am
Tags:

Törmäsin netissä kiinnostavaan palveluun: osoitepalvelu, jota Väestörekisterikeskus ylläpitää. Väestörekisterikeskus tunnetusti pitää rekisteriä koko Suomessa asuvasta kansasta ja Suomen maaperällä seisovista rakennuksista. Osoitepalvelun tietolähteenä käytetään Väestörekisterikeskuksen ja maistraatin henkilötietokantaa, joka kattaa yli 7 miljoonan kansalaisen tiedot.

Väestörekisterikeskuksen osoitepalvelu on siitä hyvä henkilöhaku, että se löytää tietokannastaan nekin henkilöt, joiden nimi on muuttunut. Henkilön osoitetietoja voi hakea seuraavin hakukriteerein: entisellä tai nykyisellä sukunimellä, entisellä tai nykyisellä etunimellä/etunimillä, syntymäkunnalla, entisellä tai nykyisellä kunnalla, syntymäajan tai -vuoden perusteella sekä iän perusteella.

Jotta osataan hakea juuri oikea henkilö, tulee kaikki tiedossa olevat hakukriteerit täyttää. Jos nimittäin haulla löytyy useampi henkilö, Väestörekisterikeskus ei toimita hakutietoja hakijalle. Jos henkilö on kieltänyt tietojensa luovuttamisen, niin luonnollisesti tällaisissakaan tapauksissa osoitetietoja ei luovuteta.

Mainokset
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s